Σχετικά με μας

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο της εταιρείας κατασκευής αργυρών αντικειμένων Σταθόπουλος. Το ασήμι ως ευγενές μέταλλο ξεπερνάει τον χρόνο, αποτελεί, εκτός από μια έκφραση τέχνης και δημιουργίας, ένα πολύτιμο δώρο του οποίου η αξία, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των δώρων, αυξάνεται διαχρονικά! Η παράδοση πενήντα ετών στις ασημένιες δημιουργίες και η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους ελληνικούς οίκους ασημικών, αλλά και με μεγάλες εταιρείες στα πλάισια του επιχειρηματικού δώρου, αποτελεί για εσάς το καλύτερο εχέγγυο αναφορικά με την ποιότητα των ασημένιων έργων που θα βρείτε στο εργαστήριο και στα καταστήματά μας. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε ένα μεγάλο μέρος από τα έργα μας, εντούτοις μπορεί η επόμενη δημιουργία μας να βρίσκεται στην δική σας φαντασία και εμείς είμαστε έτοιμοι να της δώσουμε μορφή σε ασήμι.


Ειδικές Παραγγελίες:

Έχοντας στο πλευρό μας την 50ετή εμπειρία του εργαστηρίου μας στην κατασκευή ασημένιων δημιουργιών, μπορούμε να εργαστούμε πάνω σε ειδικές παραγγελίες και να δώσουμε μορφή στο ασήμι έτσι όπως εσείς το έχετε φανταστεί. Οι ειδικές αυτές κατασκευές γίνονται σε συνεννόηση του πελάτη με το δημιουργικό μας τμήμα ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ξεπερνάει τις προσδοκίες σας! Δεν υπάρχει περιορισμός στο τι μπορείτε να μας ζητήσετε. Η γκάμα των ασημένιων δημιουργιών βάσει ειδικής παραγγελίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επιχειρηματικά δώρα, μπομπονιέρες, χειροποίητη ασημένια εκκλησιαστική εικόνα ύψους 1.5 μέτρων, ασημένιες θήκες σπαθιών,  ασημένιους δίσκους, ασημένιες λάμπες κ.α. Περιμένουμε την δική σας πρόταση!

 

Κηροπήγια:

Τα ασημένια κηροπήγια αποτελούν ένα κλασσικό διαχρονικό δώρο. Η ευρεία γκάμα των ασημένιων κηροπηγίων που παράγουμε δίνει την δυνατότητα επιλογής που να ταιριάζει σε οποιοδήποτε σπίτι αφού οι γραμμές τους ξεκινούν από μινιμαλιστικές και καταλήγουν στα εκπληκτικά κλασικά πεντάκερα ασημένια κηροπήγια. Τα μεγέθη είναι πάρα πολλά ώστε να ικανοποιείται και ο πιο απαιτητικός πελάτης.

 

Λάμπες

Οι ασημένιες λάμπες του εργαστηρίου μας, συνδιάζονται με γυαλί ή με υφασμάτινο καπέλο, και προσφέρονται σε διάφορα μεγέθη. Όπως και στα ασημένια μας κηροπήγια, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ασημένιες λάμπες, σε διάφορα μεγέθη. Υπάρχει ασημένια λάμπα σε μέγεθος μικρού κηροπηγίου με πολύ λεπτό κορμό, μέχρι και κλασική σκαλιστή λάμπα για πιο κλασικά σπίτια.